Empresa

EMPRESA

Qui som, tipus de treballs i experiències

Som una petita empresa amb una gran vocació de servei i exquisit tracte de preferència per cada client.

Els nostres orígens estan en el món dels serveis elèctrics industrials i domèstics i també en treballs verticals molt especialitzats.

Aportem solucions fent un “vestit a mida” per cada client.

Oferim serveis elèctrics i de webcam per indústries, comerços i particulars.

El dia a dia dels nostres serveis és el que ens ha donat l’oportunitat de tenir la visió d’aquest nou servei. Amb el muntatge de la càmera del Santuari de Bellmunt, hem pogut comprovar que aquest concepte és replicable i viable per fer-ne una línia de negoci complementari i perquè no, fer-ne el producte estrella.

Per tant, avui ens etiquetem com especialistes i experts en la instal.lació de càmeres d’alta definició per a particular i empreses.

Estem preparats per instal.lar càmeres a qualsevol lloc per difícil que sigui i ens comprometem a mantenir el bon servei de funcionament les 24hr. i la formació necessària de configuració i recuperació d’imatges.

Els serveis de webcam del Bellmunt, també els dediquem a esdeveniments puntuals (curses esportives, parapent) o emergències com incendis.

També cal destacar que diàriament es revisa l’enfoc de la càmera, la ruta programada i la neteja de forma automàtica de la part de l’objectiu. Si plou o neva s’activa manualment, assegurant un perfecte estat de conservació extrapolable a altres instal.lacions.

 

 

Contacte :     

Font i Fills (Manlleu i Vic)

Font i Fills (Manlleu i Vic)

Cavalleria-Manlleu

Cavalleria-Manlleu
Instal.lacio de 7 càmeres fixes i 1 de 360º.
També hem fet control accessos per 2 portes per Smartphone

 Granja Isern de Sta. Eugenia

Granja Isern de Sta. Eugenia

Instal.lacio d’una càmera 360º amb alimentació a través de panell solar.

Instal.lacio d’una càmera 360º amb alimentació a través de panell solar.